MaçlarChelsea - Arsenal / PL / 07.02.2010

• * Londra derbisi.
    * Daha önce oynanan 172 karşılaşmanın 52’sini Chelsea, 69’unu Arsenal kazandı. 51 maç beraberlikle sonuçlandı.
    * Arsenal, ligin en golcü takımı (24 maç - 60 gol).
    * Chelsea, iç sahada ligin en golcü takımı (12 maç - 37 gol).
    * Arsenal’in ligdeki 10 maçlık yenilmezlik serisi geçtiğimiz hafta sonu Manchester Utd karşısında son buldu.
    * Ev sahibi ekip, ligde 9 haftadır kaybetmiyor (5g, 4b).
    * İki takım arasında oynanan son 5 maçın tamamı “üst” ile sonuçlandı.
    * Chelsea, hafta arası Hull ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.
    * Arsenal’in sahasında oynanan maçı Chelsea 3-0 kazanmıştı.
    * İki takım arasında oynanan son 3 maçın tamamını Chelsea kazandı.
    * Muhtemel 11'ler:
    * Chelsea: Cech, Ivanovic, A. Cole, Terry, Carvalho, Lampard, Ballack, Malouda, J. Cole, Drogba, Anelka.
    * Arsenal: Almunia, Sagna, Clichy, Vermaelen, Gallas, Song, Fabregas, Denilson, Rosicky, Nasri, Arshavin.
    * Chelsea'de Belletti, Bosingwa ve Esien halen sakat, Ashley Cole iyileşti.
    * Arsenal'de geçen hafta yeniden sakatlanan Eduardo yine yok. Ancak bu seoznun flaş ismi Diaby iyileşti ve 2 hafta sonra takımdaki yerini alabilecek.

Saat: 18.00
    TV: Spormax

• Muhtemel 11'ler

Chelsea: Cech, Cole, Carvalho, Terry, Lampard, Ballack, Malouda, Zhirkov, Deco, Drogba, Anelka

Arsenal: Almunia, Sagna, Vermaelen, Gallas, Campbell, Fabregas, Rosicky, Nasri, Diaby, Song, Arshavin

Chelsea'nin üzerinde büyük baskı var, Manu son maçta 5 attı ve formda. Terry'nin durumu illa ki takımı etkiler. Arsenal daha rahat çıkıyor maça ve bence daha şanslılar.

• Chelsea düdüklüyo ilk yarı 2-0

• Drogba son 10 Arsenal maçında 12 gol atmış oldu bugünki 2 golüyle beraber.. OHA Drogba..

• "Arsenal zenci sever" diye konular açılmış Chelsea fan forumlarında :)

• Bravo Çelsey Bravo Çelsey Bravo Çelsey Bravo Çelsey Bravo Çelsey...
    PES oynamayı özledim bu maçtan sonra, tatilde uzak kaldım bilgisayarımdan. :(

• Arsene Wenger'in işi çok.. Arsenal okadar light bir takım ki ikili mücadelelerde çok zayıflar. Chelsea'de resmen ezdi..

Ayrıca Arsenal o kadar fazla gereksiz pas yapıyor ki gole gidemiyorlar.

• there is only one sığır... drogba'yı izlerken tüm şiddet, hırs güdülerim açığa çıkıyor. böyle hayvan gibi yardırıyor ya resmen tatmin oluyorum lan. daha çok drogba olsun dünyada.

• Arsene Wenger, Drogba futbolçu falan değil dedikçe Drogba her Arsenal maçında 1'er 2'şer iteliyor Arsenal'e. İngiltere ligi gibi fizik mücadelenin üst düzey olduğu bir ligde bile bu kadar baskın olmak çok az futbolcuya nasip olur sanırım. En yüksek seviyesindeki Shaq gibi Drogba lige etkisi bakımından.

Tartışmanın bir tarafı olmak istiyormusun? Giriş Üye olmak istiyorum

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to take part in the discussions, click one of these buttons!

Sign In Apply for Membership

Kategoriler

Tartışmanın Tarafları