LobiYediği tekmeyi abartan futbolcu

• Futbol biraz sert bir oyun o kadarını biliyoruz ancak oyuncunun yediği hafif tekmeyi abartarak sanki kolu göbeği gözü kopmuşcasına kıvaranması da oldukça komik oluyor. Bugün Keita'nın yerlerde sürünmesi örnek verilebilir. bunu sadece Keita yapmıyor her dönemde her takımdan oyuncular bunu yapıyorlar. Bir tekme ile kaç takla atılabilir ki. Sen haftanın her günü antreman yap sonra biri sana dokunsun 35 takla at, azıcık dürüst oynayın şu futbolu.

Birde bunu temas olmadan yapanlar var ki evlere şenliktir. Bu da hakemi aldatmaya yönelik olduğundan şu şekilde tiye alan video da mevcut...

http://www.youtube.com/watch?v=XbGj-owOmRw

• Hangi mantıkla yapılır o anlamış değilim. Kaliceyle karşı karşıya kendini yere atıyor dokunsa gol olcak penaltı noktasından daha yakında olmasına rağmen hop güvercin taklasını basıyo . Bende futbol zekası olmadığı için anlayamıyorum bu olayı . Lincolnden sırf bu yüzden nefret ediyorum ve tabiki ibrahim üzülmez :)

• Nobre, İbrahim Üzülmez ve Arif Erdem bu işin öncüleri sanırım Türkiye'de :)

• köylüm hakan ünsal çok yapardı

• Tekme yemeden abartmaktan iyidir diye düşünüyorum...

• Suratına "yemediği" tekme nedeniyle yatıp kıvranan Lugano'yu da bu kategoriye sokabiliriz. O pozisyonda gerçekten tekme yemiş olsa en azından suratında bir kırık bir kaç da çizik olurdu. Ama hala babyface kendileri.

• 2003-2004 sezonunun ikinci yarısında Ali Aydın'ın yönettiği ve 2 penaltı verdiği, Olimpiyat'ta oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçında Ahmet Dursun ve Yasin Sülün'ün performansları da unutulmamalı :) Ayağına basıldı diye 1 metrekarede takla atıp aynı yere düşmek. :) Herkese nasip olmaz

• Ayağına değil, "önayaklağına" :)

• Ehehe video güzelmiş, iyi yapmış elemanlar.

• penaltı için kendini atmak ayrı şey ama rakip sarı görsün, ya da oyun biraz yavaşlasın amacıyla futbolcunun kendini yere atması, sakatlanmış numarası yapması falan gayet normal geliyor bana. tribünde rakip yapınca, basıyorum kalayı tabi ama atmosferden kaynaklanan bişey o. yoksa penaltı için kendini atan futbolcunun da arkasındayım ben:)
    çok yorulduğum için kendimi attığım da olmuştur. 5 dakikadan fazla yatmıştım bi keresinde, sedye olmadığı için ve müthiş acı palavrası çektiğim içim alamamışlardı önce dışarı. sonra bikaç kişi beraber almıştı, yalandan koluma girerek. kenarda hoca tebrik etmişti beni, takım dinlendi diye:D normal şeyler bunlar:)

• Rasheed Wallace'ın kendisine yapılan faulleri abartan oyuncularla ilgili zehir zemberek açıklamaları ve fiilleri vardır. Aklıma geldi şimdi. Keşke bizim ligler de oynasa, Pascal'ın Basket modeli olurdu.

Tartışmanın bir tarafı olmak istiyormusun? Giriş Üye olmak istiyorum

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to take part in the discussions, click one of these buttons!

Sign In Apply for Membership

Kategoriler

Tartışmanın Tarafları