MaçlarWolfsburg - Bayern Münih / BL / 06.02.2010

• Saat: 18:30

* Wolfsburg, Bundesliga tarihinde en çok bayern Münih’e yenildi (18 kez)
    * Bayern, rakibini deplasmanda son 4 maçtır yenemiyor. (2 b, 2 y)
    * Geçen sezon, Wolfsburg’ta oynanan maçı ev sahibi 5-1 kazanmıştı.
    * Sezon başında Bayern Wolfsburg’u yenerken van Gaal ilk galibiyetini almış, yeni transfer Robben ise ilk 2 golünü atmıştı.
    * Wolfsburg, ligde 8 maçtır kazanamıyor. (4 y, 4 b)
    * Bayern, ligdeki son 7 maçını kazandı.
    * Konuk ekip, ligde topu en çok direkten dönen takım. Bu şutların 5’i ise Schweinsteiger’e ait. Schweinsteiger, ligde en çok golünü Wolfsburg’a attı. (4)
    * Bayern, ligdeki son 9 maçında da gol attı. Wolfsburg ise son 10 maçında gol atarak Bayern’in önüne geçti.
    * Robben, Bayern’in attığı son 4 golün 3’ünde pay sahibi. (2 gol 1 asist)
    * Edin Dzeko, bu sezon resmi maçlarda 15 gol atarken bunlardan 13’ünü deplasmanda kaydetti. Dzeko’nun ligde 9 golü bulunuyor. Bayern’de Gomez de 9 golle oynuyor.
    * Bayern’li van Buyten, ligin en çok gol atan 2 savunma oyuncusundan biri (5)
    * Wolfsburg’ta, kaleci Benaglio, yeni transfer savunmacı Rever sakatlıkları endeni ile yoklar.
    * Bayern’de ise hiç bir eksik yok.

Muhtemel 11'ler:

* Wolfsburg: Lenz (12) - Riether (20), Madlung (17), Barzagli (43), M. Schäfer (4) - Josué (7) - Hasebe (13), Gentner (25) - Misimovic (10) - Grafite (23), Dzeko (9)
    * B.Münih: Butt (22) - Lahm (21), van Buyten (5), Demichelis (6), Badstuber (28) - Robben (10), Schweinsteiger (31), van Bommel (17), T. Müller (25) - Gomez (33), Olic (11)

via. oley.com

• Grafite'nin ayağına büyük tuvaletimi yapmaya hazırlanıyordum ki affettirdi kendisini :)
    4-6 gol oynadım tabii ki (:

Tartışmanın bir tarafı olmak istiyormusun? Giriş Üye olmak istiyorum

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to take part in the discussions, click one of these buttons!

Sign In Apply for Membership

Kategoriler

Tartışmanın Tarafları