UEFA, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Grupları'nın torbalarının belirlendiğini duyurdu.
Euro 2008'e katılamayan İngiltere, son şampiyon İspanya ve son Dünya Kupası şampiyonu İtalya 1. torbada yer alırken, Çek Cumhuriyeti, Türkiye 2. torbada yer aldı.
Dünya Kupası Eleme Grupları'nda istediği performansı gösteremeyen İskoçya 3. torbada, sürpriz bir şekilde finallere kalan Slovenya ise 4. torbada yer aldı.
İşte 2012 Avrupa Şampiyonası torbaları:
1. Torba: İspanya, Almanya, Hollanda, İtalya, İngiltere, Hırvatistan, Portekiz, Fransa, Rusya
2. Torba: Yunanistan, Çek Cumhuriyeti, İsveç, İsviçre, Sırbistan, Türkiye, Danimarka, Slovakya, Romanya
3. Torba: İsrail, Bulgaristan, Finlandiya, Norveç, İrlanda, İskoçya, Kuzey İrlanda, Avusturya, Bosna-Hersek
4. Torba: Slovenya, Letonya, Macaristan, Litvanya, Belarus, Belçika, Galler, Makedonya, Kıbrıs Rum Kesimi
5. Torba: Karadağ, Arnavutluk, Estonya, Gürcistan, Moldova, İzlanda, Ermenistan, Kazakistan, Linchestein
6. Torba: Azerbaycan, Lüksemburg, Malta, Faroe Adaları, Andorra, San Marino
goal.com
Teknik direktörsüz giriyoruz muhtemelen kuraya (:
Hocamız yok, takımımız yok.
Bizi kuraya almasınlar bence :)
Fransa,Türkiye,İsrail,Kıbrıs Rum,Ermenistan,Azerbaycan
çok siyasi bir grup oldu ama :D
İngiltere, Türkiye, İrlanda, Galler, Arnavutluk, Faroe Adaları
ne güzel bi grup olur halbusi:)))
ya da
Fransa,Yunanistan,Bulgaristan,Kıbrıs,Gürcistan,Azerbaycan
Çok uzağa gitmemiş oluruz (:
İngiltere
TÜRKİYE
İsrail
Kıbrıs Rum Kesimi
Ermenistan
San Marino
İngiltere (Gerrard-Lampard-Terry)
Türkiye
Bulgaristan (Berbatov)
Belçika (Van Buyten-Kompany)
Karadağ(Vucinic)
Faroe Adaları (Emircan)
İzlemek istiyorum. Yani sırf oyuncular için bu grubu istiyorum :)
erdinç'in grubu uyar bana da.
Portekiz-Türkiye-Bosna-Hersek-Slovenya-İzlanda-San Marino
hollanda-türkiye-avusturya-litvanya-kazakistan-malta
amaçsız bi grup çıkamayız burdanda o ayrı
İspanya-Türkiye-Norveç-Belarus-İzlanda-Faroe Adaları
Almanya
TÜRKİYE
Belçika
Avusturya
Azerbaycan
Kazakistan
Şeker gibi grup , deplasmanların alayında seyircimiz olacak fazlasıyla ..
Şeker gibi kura konusuna katılmıyorum ben
Belçika 2 yıl daha tecrübelenmiş ve artık Defour Witsel Hazard Pocognoli gibi adamlar o gençlik telaşlarını atmış durumdalar sezon sonuna kadar daha da atarlar.
Kadro olarak koyduğumuz da
Stijnen-Swerts-Pocognoli-Kompany-Vermealen-Van Buyten-Defour-Witsel-Hazard-Fellaini-Dembele
11 i bizim kadrolarımızdan daha iyi diye düşünüyorum üstelik bir hocamız bile yok. Bu gruptan çıkmanın tek yolu Avusturya-:Kazakistan-Azerbaycan a hiç puan kaybetmemek Almanyadan en az 3 puan almak ve Belçika'ya yenilmemektir
Hiç deplasmanımız yok. Ama hocammız da yok. Bu grupta ikinci olmak başarı değildir. Hedefimiz Belçikaya geçilmemek değil, Almanyayı geçmek olmalı.
Avusturya çok tehlikeli takım dikkat etmek lazım.
Bu arada kura çekimini izleyenler görmüştür Ermenistan aslında bizim gruba düştü ama değiştirdiler Azerbaycanın da bu grupta olması sebebiyle.
Volkan-G.Gönül-İsmail Köybaşı-İbrahim Toraman-Servet-M.Topal-Nuri-Mehmet Topuz-Nihat-Arda-Sercan gibi bir kadro istiyorum. Yıldıray-Aurelio-Emre-Hamit Emre Güngör-Mehmet Eren-Halil-Mevlüt-Hakan Balta-Rüştü falan da arkada bekleyenler. Ümitliyim açıkçası kaderimiz Belçika gençlerinin kendilerini geliştirip geliştirmemeleriyle de ilgili ama. 4-3-3/4-6-0 tarzı klasik bir taktik uygulayabilecek disiplinli bir teknik direktörle zevkli maçlar izleriz diyorum.
Belçika bi Messi çıkarmazsa , havada - karada - ayda - denizde heryerde takar geçeriz.
Romeo Lukaku diye bi eleman var bir ondan tırsıyorum ..
Guus Hiddink gelirse 1. bile olabiliriz.
Şu gruptan da çıkamayacaksak hiçbir turnuvaya grmeyelim bidaha.
aslanmurat Harbi bi aurelio vardı noldu ona..
biz 4 senede bir gidiyoruz uluslararası organizasyonlara
2002 Dünya Kupası (gittik)
2004 Avrupa Kupası (gidemedik)
2006 Dünya Kupası ( gidemedik)
2008 Avrupa Kupası (gittik)
2010 Dünya Kupası (gidemedik)
2012 Avrupa Kupası (gidemiycez)
2014 Dünya Kupası (gidicez)
6 yılda 1 çıkıyor senin matematiksel formülle onu napcaz :D
Herşey hocaya bağlı kanımca yabancı alırsak felaket de olabilir süper de olabilir... Nedense bu kadar bekliyorlar herhalde liglerin bitimine yakın açıklanacak bir isim geliyor diye tahmin ediyorum.
Lucescu geçiyor aklımdan istemesem de gelecek gibi...
Keşke Spalletti, Hiddink gibi adamlar gelebilse madem bunlar gelemeyecek ben yerli olsun Rıdvan-A.Avcı ikilisinden birisi olsun pasa dayalı takım görelim istiyorum.
Ve artık lütfen Tunay Torun'u falan kaçırmayalım Arap sanıp
O değil de kağıtları gösteren arkadaş aynı Sheva'ydı be
@Erdinc
zaten Sheva değil miydi o :/
@smyrna
evet oydu...
ahahaha ben görmeyeli değişmiş biraz :D
Bir bölümünü izledim programın onda da ne benziyo ya falan dedim kendi kendime :D
@erdinc
ajsgdjasd bende sandım ki; hey gidi sheva tarzı bişey yazdın :D lşkadasd
:D :D :D yok ya belki de dedemlerin eski televizyonundan kaynaklanıyodur :D shevaya benzeyen biri sandım :D
Aykut matematik hocam beni sevmiyordu o yüzden :D
martymcfly biz yine son 2-3 maç kala puan hesapları yaparız ve buna da seyirci olarak katılırız.
It looks like you're new here. If you want to take part in the discussions, click one of these buttons!