LobiYaratıcı Fikir Lazım!

• Televizyonda sürekli şikayet ettiğimiz, ''Böyle program mı olur?'' dediğimiz birçok yayın var. Siz ana konusu futbol olan bir televizyon programından neler beklersiniz?

Mesela, ünlü bir şarkıcı, yanında bir futbolcu eşliğinde müzik ve futbolun içiçe geçtiği bir program...

Türkiye'de pek fazla kişinin tanımadığı genç yeteneklerin tanıtan 30 dakikalık bir program...

İçinde yarışmalar olan, yine futbolcuların ağırlandığı bir praogram...

Her türlü ilginç, uç fikirlerinizi bekliyorum, siz olsanız neler yapardınız? Veya neleri izlemek isterdiniz?

• Peki bu işten benim ne karım olacak Tugi =)

• İlk önce yorumcular taraftar gözlüklerini çıkarsınlar ardındanda takımların ve oyuncuların üzerinden prim yapmasınlar.

• Bu mudur senin yaratıcılığın? =))

• Tugi bence hepsi birbini parmaklasın sonra hepsi ermanı parmaklasın :D

• Yaratıcılğınızda bir sorun var sanki =)

• Her hafta taraftarlardan seçilen bir konuk olsun. Beraber muhabbet edilsin, ama öyle tribün lideri falan değil.. Hani politik konuşmalar yapmayacak, özgürlüğü bidir diyecek.. Hem gırgır olur reyting artar hem de milletin gönlü hoş olur.. Diğer yorumcular da Ahmet Çakar gibi Erman Toroğlu gibi saçma salak adamlar değil, Güntekin Onay gibi Bülent Timurlenk gibi Mehmet Demirkol bu işi sevdiği için yapan harbiden bu işi yapan adamlar olsun. Yaratıcılık olmasa da en büyük eksik bu bence. Şimdilik bu kadar sanırsam

• Teşekkür ederim Erdinç, taraftarı seçmek önemli bu arada. Fanatik olmayan, taraflı olsa da tarafsız yorum yapabilen birileri lazım kesinlikle.

• NTVSpor'daki yensen de yenilsen de buna benzer bir format aslında....

Ben futbolun nostaljisinin her zaman tutacapını düşündüğümden programın içinde böyle bir köşe ayırırdım mesela bir maç ve o maçı yaşayanlardan birinin roportajının da olduğu bir köşe iyi olurdu...
    Bi de futbol bilgi yarışması da hoş olbilirdi ki bu konuda iddialıyımdır :)
    yani diyeceğim birden fazla kısa içeriği sunan doyurucu bir program isterdim..

• Tugi ben cevabımı alamadım henüz. Bakarsın "win win" bi fikrim vardır =)

• "Fanatik olmayan, taraflı olsa da tarafsız yorum yapabilen birileri lazım kesinlikle. "

BEN :D

• L1 Üçgen diyorum. Kanal 24'te Gökhan Dinç ile 4-5 hafta yapılmıştı. Gökhan Dinç futbolcularla pes atıyordu ve baya eğlenceli muhabbet dönüyordu bu arada. Okan Buruk baya ezmişti. Hatta bir programda Kaan Kural'la oynamışlardı.

• Yorumcuların %98'i teknik direktörmüş gibi yok efendim Rijkaard hata yaptım 3-4-3 e geçmeliydi yok Mustafa hoca sağ açığı niye sağ beke alıp çift yönlü oynatmış.Yok Fenerin ofansif gücünün arkasındaki kopukluklar cart curt. Kusura bakmayın ama adamlar gtunden sallıyorlar bir bakıyorlar orta saha forvete pas atarken bir top kaybı olmuş hemen orta saha ileri oynuyamıyor diye başlıyorlar.Ntv açıyom Rıdvan hoca sorun sağda diyor, Trtyi açıyom Hakan sorun solda diyor, Ahmet Çakar'ı açıyom sorun bikinide diyor..Program izledimde aklımda kaldı yazmadan edemedim :D

• Futbol Mundial tarzı amatör ağırlıklı çeşitli klüpleri, genç oyuncuları tanıtan bir program olabilir..

Tartışmanın bir tarafı olmak istiyormusun? Giriş Üye olmak istiyorum

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to take part in the discussions, click one of these buttons!

Sign In Apply for Membership

Kategoriler

Tartışmanın Tarafları