LobiMerhaba Konusu

• Yoklama çekmeme gerek yok sanırım herkese merhaba, farklı bir mecrada farklı bir düşünce ile yine hep beraberiz..

• Cümleten merhaba...

• nerede kalmıştık yavaş yavaş seslenme zamanı insanlara..

• hopp twitter eklenmesi yapıldı..

• merhaba yeniden.inşallah çözebileceğiz bunu da :)

• çok ekstrem bişe diil yawv neyi çözeceksin baqkim :D

edit: imlanın amına koduktan sonra düzeltme..

• gözümüz alışsın önce yahu :)
    yıllar sonra çok acayip geldi

• Oh be. Çok özlemişim :)

• ha bir de genel duyuru neden yapmadık. Çünkü henüz tükkanda bişe yok azıcık içerik biriktirelim sonra zaten yaparız genel duyurumuzu kitleler buraya akar yersen :D

• w q æ falan gerekirse yeni alfabe türetiriz yeterki olsun buraları.... :D

• 10 sene önce addmanagerı kurarken de ozan88 nicki almıştın 2010 oldu hala aynı nick geliştir alper artık kendini ayıp oluyor :D

• eh ama 10 sene önce Addamangera üye olan adam 10 sene sonra gelip baktığında aaaa bu adam hala burda mıymış diyor :)

evet yaratıcılıktan yoksun alalade bir nick aldığım zamanı hatırlamıyorum bile, ama işte almış bulunduk böyle tanındık... Memnunum ben halimden...

edit: abi tribbun anasayfasında Şubat'ı bekleyin yazıyor. Resmi açılış o tarihte mi?
    reklam yapamıyoz mu o tarihe kadar?
    ve benzeri sorular...

• şu an durumumuz blog açıp kendi kendine yazan kişilere benziyor.ne okuyan var ne yazan :)

• içerik yok ya reklam falan yapmıyoruz hem daha gelişmesi gerek böyle sistem var ama içi boş görünüyor azıcık doldurmak lazım.

• olimpiyat stadını yaptık, sıra yol yapımında. analocinin amına koyduktan sonra herkese tekrardan merhaba. günün sabah saatlerinde ilk yorumları yapıp her gün siteye ilk girdiğinizde okuyacağınız olacağımdan emin olabilirsiniz. ya da olmayın. addmanager gibi bir site benim aklıma gelseydi yapmazdım. kim uğraşacak.

• Tekrar merhaba, güzel oldu böyle, özlemiştik.. Hem daha samimi olmuş, kimseye haber vermeyelim :P

• sertaç avatar bile yüklemişsin sanirim :D

merhabalar hepinize, tekrar buluşmak güzel.

• merhabalar..
    ohh ya özlemişim :D

• merhaba beyler

• selamlar nasılsınız (:

• resmi açılış şubatta galiba :)

• :D oo bütün kızlar toplandık

• Gençler hazır işimiz gücümüz yokken şurası şöyle olsa dediğiniz bişe varsa yazın bende elimden geldiğince halledeyim o kısımları.

• kullanıcı adlarında türkçe karakterler kullanılamıyor abi :)

• Vayy güzelmiş :D hiç dikkat etmemiştim. Teşekkürler basar.

• asıl ben teşekkür ederim :)

• bi ben eksiktim. hoşbulduk ahali

• biz savaş abiyle karşılaştık gerçi ama :D

• slm millet

• hala eksikler var =)

Tartışmanın bir tarafı olmak istiyormusun? Giriş Üye olmak istiyorum

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to take part in the discussions, click one of these buttons!

Sign In Apply for Membership

Kategoriler

Tartışmanın Tarafları