aslanmurat Haftanın son karşılaşması.. Saat:19'da başlayacak..
sürpriz yapmaya çok güçleri yok.
maçtan kaç puan alacağını fener belirler. sivas ve denizli maçlarındaki istekli ve mücadeleci oyun bu maçta da farkı getirebilir.
Diyarbakır Sivasa da Denilziye de benzemez. Ama bu maçı Fenerin elini kolunu şeyini sallaya sallaya kazanacağı gerçeğini değiştirmez
Baki Mercimek atar , Diyarbakır kazanır.
Baki en son gol attığında takımı kaybetmişti :)
Ziya Doğan ters teptirecek bu sefer :p (Dil çıkaran smile)
ya trabzon maçını izledim de, gerçekten diyarbakırın sürpriz yapmaya gücü yok.
@m_apaydin: biz elimizi kolumuzu sallarsak yeniliriz ama antep maçına benzer o şekilde.
fb'nin avrupa dışında kazanmasını istediğim nadir maçlardan biri...
Emre'nin attığı fırçaları afiyetle yiyen Koray Gençerler'e benden de fırçalar
bi ilk yarıdaki bursaspor-fenerbahçe maçını hatırlıyorum deniz çoban'dı.
bi de bu maç. bu sene daha kötü yönetim görmedim.
kimseyi tahrik amaçlı falan söylemiyorum, fb taraftarı arkadaşlara karşı bir art niyetim söz konusu değil ama fbli futbolculardan nefret ediyorum teker teker. sevdiklerim vardı bu maç öncesinde ancak nefret ettim arkadaş. hakemi dövmedikleri kaldı yahu. gerzek hakeminde pasif kalması sonucu iyice ayyuka çıktı bu hareketler. emre kaç kere elini yere vurup "allah belanı versin" tarzında hareket yaptı sayamadım...
Maçın daha başında atsaydı , gole giden adamı düşüren Bilica'yı maç çok daha farklı olurdu.
Aptal Tazameta , kaleciyle karşı karşıya iken dokunsaa o topa çok daha farklı olurdu , aptallık yapıp Volkan'ı geçmeye çalışıyor.
Bebbe'nin direkten dönen topu girseydi çok daha farklı olurdu
v.s v.s
Puan kaybı bekliyordum , ama Diyarbakır'ın bu kadar iyi olmasını beklemiyordum.
Ziya hocaya da teessüflerimi sunuyorum , Baki'yi oynatmadığı için.
http://photos-f.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v204/159/33/8853175445/n8853175445_918477_8138.jpg
her şeye rağmen golü 60'tan önce yeseydik, 10 kişi bile kalsak yenerdik.
erdinç'in yazdığını okuduğumda baya güldüm. :)
başka diyeceğim bir şey yok.
dışardaydım yeni açılan bi mekana çağırıldım gittim bi baktım maç ta var ama sessiz ohh dedim hayallerimdeki ortam spiker sesi yok bişey yok. Mutlu başladı gece nitekim mutlu bitti çünkü takımın mücadelesinden zevk aldım aynı şekilde her topun önüne kendini atan d.bakırlı oyunculara da helal olsun dedim.
hakem faciaydı bilicayı atamamasından tutun diyarbakırlıların provakatörlüğüne göz yumması maçı 95.00 da bitirmesi falan gerçekten komikti.
Ayman'ın golüne oha dedim cidden çok güzel vurdu.
Dün yazmıştım zor olacak diye ama d.bakır şu fener ve beşiktaş maçlarındaki oyununun yarısını koysun gs maçlarında sahaya başka bişey istemiyyorum.
bu arada komik komik şeyler yazanlar var hepsini seviyorum :D :D az çıkın dışarda dolaşın bu kadar bozmayın kafayı fenerle falan hayat güzel sinir olmayın kimseye...
ben kimse gülsün diye bişey söylemedim yav=)) ne gülüncek bişey var ne de yalan dolan var:)) fb nefretimden falan kaynaklanan bişey de değil söylediklerim kıvanç. tamam nefret etmek ayrı bi konu ama futbolcularla ilgili kişisel benim demeye çalıştıklarım. olay emrenin parayla "fbli olması" falanda değil. herkes görüyor fb futbolcularının ne kadar çirkef olduğunu. geçen haftaki trabzon maçını yöneten hakem olsa, fb bikaç maçta 6 kişi kalıp hükmen yenilicek:))))
aykutun her satırına katılıyorum.
o diil de ne diyorum biliyor musunuz. demek ki fenerbahçem bir sürü şeyi doğru yapıyor ki artık fenerbahçeli olmayanlar kendi futbolcularını değil bizimkileri eleştirmeye başlamış. artık bizden ve mücadelemizden korkmaya başlamışlar. :) bunu görünce çok seviniyorum. korksunlar zaten. bu yüzden tek büyük biziz, bu yüzden tek büyük olmaya devam edeceğiz.
biz kazım fuck-off'tan kırmızı kart görünce, ayhan'ın hasiktirlerine, sabri'nin amına koyimlerine, kewell'ın fuckofflarına kart gösterilmeyince onlar için de cezalar beklemiyoruz, o kartları göstermeyen hakemlere laf etmiyoruz. aynı hakemler ahmet arı'ya "allah belanı versin" yüzünden kırmızı gösterir, orası ayrı. emre'ye de göstermezler, orası da ayrı.
biz carlos cangele'ye dokunup cangele yere atıldığında penaltı verilmesine rağmen, mustafa sarp'ın müdahalesine rağmen cangele yere düştüğünde yine aynı hakem tarafından aynı stadda aynı takımın verilmeyen penaltılarına da verilsin demiyoruz.
mehmet topuz'un rakibi boğazından tuttuğu için kırmızı kart gösteren ve rakibe sarı bile göstermeyen hakemlerin, sabri'nin emre'yi boğazlamasına, neill'ın makukula ile boğuşmasına ses çıkarmamalarını anlayışla karşılıyoruz.
biz hürriyet'i olsun, zurita'sı olsun, kirita'sı olsun, çimşir'i olsun alex'e her maç tekme atarken, çıkıp türkiyede kasap futbolcular var diye açıklama yapmıyoruz.
takımımız kötü gittiğinde fenerbahçe türkiye'dir demiyoruz.
galatasaray veya beşiktaş'tan biri kötü gittiğinde, kupa beşiktaşın olsun lig bizim, veya lig galatasarayın olsun kupa bizim demiyoruz. çünkü onların da ezeli olmasına gerek yok, rakiplerimiz olduğunu biliyoruz.
biz şampiyon olmak için, başkalarının son hafta başka takımlara yenilmesini beklemiyoruz.
biz arda hakkında tek bir olumsuz yazı yazmayan medyanın, özer galatasaray'a transfer olmadan özer hakkında yazılanlarla, bu sene özer hakkında yazdıkları arasındaki farkı iyi biliyoruz.
biz her maç aslında türkiyenin fenerbahçeli olmayan her kesimiyle karşılaştığımızı biliyoruz. özellikle bu sene mücadele gücümüzle de isterse hepsi bir olsun, hepsiyle başa çıkabileceğimizi gösterebiliyoruz.
1 puan kaybettiğimiz maçtan sonra söylediğimiz tek şey helal olsun iki takıma da ama bu hakemlerle olmaz ve zaten hakettiğimiz de 1 puandı oluyor. rakibin emeğine, çalışmasına da saygısızlk etmiyoruz.
bu yüzden en büyük fenerbahçe. tek büyük fenerbahçe. ve fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz.
not: bu karakter sınırını da hiç sevmedim.
Kıvanç yazın o kadar taraflı ki, "Tamam sensin" demekten başka denecek birşey yok :)
Hakem kötüydü zaten orası ayrı, ben maçı izlemedim, son dakikalarını izledim onun için 85'ten sonrası için yapabileceğim yorum, FB'li futbolcuların maçın sonunda çirkefleştiği olur. Her tökezleyen pişkin bir sırıtışla hakeme ellerini kaldırıyor "Bu da mı foul değil" diye, itişmeler sürekli zaten.. Ha bunun sebebi Diyarbakır'a puan kaybetmenin verdiği sinir bozukluğu bu normal bir durum itiraz da etmiyorum açıkçası. Ben olsam ben de çirkefleşirdim, yani düşünsenize kendinizden 5 gömlek alt takıma yeniliyorsunuz son dakikalar maç berabere :) İster istemez sinir bozuklukları olur.
maçı 85 den sonra izlediğin belli zaten erdinçim =)
@Erdinc: ben sadece yaşananları yazdım.
adam geliyor, bizim futbolcumuza çirkef diyor, rakibe sarı kart veya kırmızı kartmak göstertmek için yırtınan kendi futbolcusuna helal olsun diyor. sonra güldüğümüzde de anlayamıyorlar neye güldüğümüzü. ben de size gerçekleri yazıyorum. komple çirkeflik üzerine kurulu bir takımın başka herhangi bir takımın herhangi bir futbolcusunu çirkef diye suçlaması kadar komik bir şey görmedim duymadım.
bir garip yahu bu millet! bir şeyler ters.
bu arada Erdinc, dediklerim sadece galatasaray veya beşiktaş değil. diyarbakirspor deplasmanında sahaya çakmak, taş, koltuk, bilimum kafa yarıcı madde atıyorlar, saha kapatma cezası mı? o da ne? antalya deplasmanında son dakikada attığımız golden sonra malzemecimizin kafasına koltuk atıyorlar KOLTUK. boynu kırılsa ölebilir o adam orada. saha kapatma, yine yok. fener galatasaray maçında atılan bir pet şişe ve bir bozuk para, hemen 2 maç saha kapatma.
1vs17 oynuyoruz her sene. şampiyonluklarımızın diğer takımların şampiyonluklarından çok çok çok daha değerli olduğunu düşünüyorum.
içimdeki fenerbahçeliyi ortaya çıkardınız artık yeşil dev bir hulk canavarıyım.
helal olsun "kiwi". mükemmel bir yazı olmuş :) yazılacak bir şey bırakmamışsın
@Aykut zaten sadece o bölüme yorum yaptım :) Daha fazlasını yapamam gördüğüm o :)
Kıvanç kime sorsan 1 vs 17 oynuyor. Hatta ben hep düşünürdüm, bu Anadolu takımları niye bizle mücadele ettiği gibi FB-GS'yle mücadele etmiyor diye önceden. Sonradan anladım ki böyle algılamamın sebebi FB-Anadolu Takımı, GS-Anadolu Takımı maçlarında değil, BJK-Anadolu Takımı maçlarında heyecanlanıyorum sadece.
Haklı olduğun noktalar var, dünkü maçta izlediğim 10dk'da bile hakem çok saçma çok taraflı kararlar verdi. Örneğin Mehmet Topuz kırmızı görüyorsa orada 1-2 futbolcu daha kart görebilirdi rengini bilemem.
Ama düşüncelerini ve hislerini abarttığını düşünüyorum. Erdinç de abartıyor mesela, FB'ye karşı duyduğu rekabet olayları farklı gözlemlemesine sebep oluyor olabilir, olabilir diyorum çünkü Erdinç'i tanımıyorum :) Ha öyle değilse kusura bakma adaş yanlış tespit yapmışımdır :)
neyse abartmiim:) peki kıvanç çok gaz olmuşsun. objektif bakmıştım ben oysaki. atma etme olaylarına her zaman aynı şekilde bakıyordum, beni bilen bilir. kendi topçumu kayırmak değildi o. neyse, haklısın evet. biz fb düşmanıyız.
objektif yorumun içinde
FB li futbolculardan nefret ediyorum tümcesi olurmu layn :d
ben penaltı pozisyonlarını tekmeleri falan geçtim en az 5 dakka veriyorsun bunun 1 dakikası tartışmalarla falan geçiyor.. ( fb-kay maçındaki penaltıysa güizanın pozisyonu %200 penaltı...)
volkan topu ceza sahasına topu gönderdiğinde maçı 5 dakka dolmadan bitirmesi bende art niyet oluşturdu. özeti izlemedim ofsayttır diye bitirdi sandım..
emreye maç boyunca çok sert girdiler hakem ses çıkarmadı.. neyse s*kilmiş g*tün davası olmaz..
@Aykut
kardeşim, bir Galatasaraylı olarak bakmıyorum demek istemiştim:D objektif yanlış bi kelime olabilir :D
ben yeni üyeniz rıdvan
bence kendi aranızdaki bu şavaşı fazla büyütüyosunuz dün ntvsporda hakemlerin yaptıgı yorumları okudu mehmet demirkol ve daha hakemlerin bile birlik olamadığını gördük hemde bu hakemler maçın içinde değil tv den kim bilir kaçkere izlediler ve bu maçlar fenerbahçe ve galatasaray maçı kimi kırmızı dedi bilica ya digeri penaltı dedi mustafanın hareketine anlayacagınız onlar yazdı dedi parasını aldı ceremesini çekmek bize kaldı.türkiyedeki futbolu hakemler öyle bi konuya getirdilerki artık onların kavgası yapılmaktan maç konuşamıyoruz yada futbolcuların küfürlerinden bizim gördügümüz fuck-off alrı mhk görmüyomu maçın tekrar görüntülerinden karar verebilen mhk burda veremiyomu anlayacagınız büyük takımlar diyede bişey kalmadı artık büyük oyuncular kaldı yada korkutabilen oyuncular ve başkanlar.
bu hafta diyarbakır ı oynadığı futboldan dolayı fenerbahçe yide aldıgı 1 puandan dolayı tebrik ediyorum ve artık hakemlerin ve dış etmenlerin çirkeflik veya nediyosanız bırakalım futbolun güzelliklerini ve alınan puanların önemini veya kaybedilenlerin sadece puan olup olmadıgını tartışalım (bu sadece benim olmasını istediğim bir şey katılmamak en tabii hakkınız)
It looks like you're new here. If you want to take part in the discussions, click one of these buttons!