MaçlarKayserispor - Galatasaray / TSL / 06.02.2010

• Her iki taraf için zor maç Kayseri kazanırsa Galatasaray hafif sallanır. Galatasaray kazanırsa, kayseri takipten düşecektir.

• bu maçta puan kaybetmezlerse bir daha derbilere kadar zor kaybederler.

• 0-0 bitmesini bekliyorum. Ligin en karışık ortasaa düzenine saip iki takımı. Rijkard tarafı taktik olarak karışık, Toluay tarafı düzen olarak karışık. Bi de kar yağarsa kale önlerine kadar gitmez kimse

• Makukula 2 gol atar (1 tanesi kendi kalesine).
    Cangele çirkeflikte yeni bi çığır açar, 1 gol atıp rakibe en az 1 kırmızı göstertir.
    Tolunay maçtan sonra zırlar.
    Maç da berabere biter.

• Denizli'ye gidemedik ama Kayseri'ye gidiyorum. Makululuya rağmen rahat bir galibiyet alacağımız kanısındayım. Kayseri yönetimi için 3ve üzeri gol atalım isterim.

• Çok zor maçlar var galatasaray'ın önünde umarım kayıpsız atlatırız..

• Kazanırız gibi geliyor.. Denizli maçından daha kolay geçicek hatta

• Galatasaray'ın yeni transferi Jo'nun en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı...
    haydaaaaaaaaaaaa...

• Zor maç olacağı kesin... Ama kazanırız...

• Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu Joao Silva’nın (Jo) Antalyaspor karşılaşmasının ilk yarısında sol ayak bileğine aldığı darbeye bağlı sakatlığının tedavisinin en az 3 hafta süreceği öngörülmektedir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Galatasaray Futbol A.Ş

• Kayserili bi yönetci ; Ali Turan olayının cevabını sahada vereceklerini söylemiş , hadi bakalım ..

Jo'ya da geçmiş olsun , Nonda'nın ah'ı tuttu herhâl..

• bariz yenileceğiz

• Kayseriye 35 tane atsalar umrumda olmaz.

• Jo bizim maçta da yok mu şimdi?

• Kayseri alır diye tahmin ediyorum

• cumartesi sabaha karşı yola çıkıyoruz isteyen gelsin:P Jo'nun olmaması kötü, Nonda'dan helallik alınmadı diye böyle oluyor yazmış bi blogger, çok güldüm:D Biri de Madrid maçı için kadro denemesi yapmak amacıyla JO sakat denildi demiş askdljalsd

• Makukulanın hiç bi maçı boş geçmediğini,elanonun vasat futbolunu,jonun sakatlığını,forvet sorununu,sol bekte uğurun sağ bekte emrenin oynadığını düşünürsek kazanmak okadarda kolay olmayacak

• Antalyaspor maçı ve Jo'nun sakatlanması ile herşey tepetaklak oldu..

• "Polat'ın haddi değildir"

Kayserispor Kulübü Yönetim Kurulu, Galatasaray ile bugün saat 19.00'da oynayacakları karşılaşma öncesi sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat'la ilgili yeni bir bildiri yayınladı. Bildiride, "MHK'yi uyarmak Adnan Polat'ın haddi değildir" ifadesi kullanıldı.

Ali Turan'ın transferi yüzünden Galatasaray ve Kayserispor kulüpleri arasında ipler iyice gerilirken, bugünkü karşılaşma öncesi Kayserispor Kulübü'nün Galatasaray Başkanı Adnan Polat'a yönelik yaptığı bildiri ile gerginlik zirveye ulaştı. Kayserispor'un, Polat'ı hedef alan açıklaması şöyle:

"Merkez Hakem Komitesi'ni ve hakemleri uyarmak Sayın Adnan Polat’ın hakkı da değildir, haddi de değildir. Bu açıklamalar bir hak arayışı olamaz, olsa olsa bir haksızlık isteğidir. Sayın Polat bilmelidir ki, yıldız oyuncuya ve sakatlanmış yıldız oyuncuya sahip tek kulüp Galatasaray değildir. Her zor maçtan önce rakibi, hakemi baskı altında tutma, gayreti futbolun temiz yüzüne leke vurmaktan, rakiplerini Galatasaray’a karşı tahrik etmekten, futbola zarar vermekten başka bir şey olamaz."

Kaynak : DHA

• Cangele yatırıp kaldırıyor sağ bek kimse =) Çalım manyağı yaptı ..

Edit : Dos Santos'muş =)

• And the oscar goes tooo Keita...

• =) Yarın zorlu Diyarbekir maçını alıp zirveye yürümek lazım gelir.

• Keita öyle bağırdı ki ayağı koptu sandım 10 saniye sonra gitti orta yaptı :D

• Kırmızı , kırmızı değil.
    Cangele'ye yapılan hareket bariz penaltı.

Tek eksiği Galatasaray lehine vermediği penaltıydı , ben son çare olarak bunu dener diyordum, denemedi , şaşırdım ..

• Cangele'nin pozisyonu penaltıyla alakası yok. Kötü oynadık son haftalardaki gibi inanılmaz pas hataları yapıyoruz. Neill'i beğendim sadece adam tek başına oynadı özellikle ilk yarı. Arda ve Elano'nun pozisyonları çok netti atamadılar. Kayseri Cangele, Mehmet Eren ve Emreciksin ile çok hızlı geliyordu. Oyunu yavaşlatan Makukulayı çıkarsaydı bu üçlü son anlarda golü bulabilirdi.

• Ben Keita vuruldu zannetim..

• tipik keita hareketleri geçiniz..

• yine bir deplasman, yine dönüş yolu boyunca uyuyan ben! bi deplasmandan da müthiş huzurlu, sevinçli döneyim yav. kazansak bile 1-0'lık kötü oyunlarla kazanıyoruz zaten. şansıma sıçim:))
    bu arada adamların stadı harbiden güzel olmuş yahu. biraz spor salonu tadı alıyorsun, kutu gibi olduğundan olsa gerek ama güzel:)
    üst kattaki tribünler alt tribünlere göre daha dik. bilmiyorum sebebi bumu ama kale arkasından önümüzdeki kaleyi görmekte zorlandık. o durum biraz kötüydü. korner köşelerini hiç göremedik vede.

• bir şeye tipik yaftasını yapıştırabilmek için o şeyi en az iki kez görmek gerekir sanıyordum...

• 4-5 kere gördüm ben biri milli takım olmak üzere.

Tartışmanın bir tarafı olmak istiyormusun? Giriş Üye olmak istiyorum

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to take part in the discussions, click one of these buttons!

Sign In Apply for Membership

Kategoriler

Tartışmanın Tarafları