aslanmurat Beşiktaş bu maça yeni yönetimle çıkacak. Anjiyo olan Mustafa denizli yerine Tayfur'un maça çıkacağını düşünüyorum. İşin entresan yanı ise;
Biz Beşiktaşlıyız
Sizin Olsun Oyunuz
Cuma 20:15'te
Kutlayın Artık Biz Yokuz
Var Mısınız
Yokluğunuzu Hissettirmeye..?
Bir Beşiktaş taraftarı tarafından samimiyetini, aşkını ortaya koyan tüm Beşiktaş taraftarına çağrıdır; bulunduğumuz tribünleri 15. dakika itibariyle terk ediyoruz.
Kapalı Tribün: Eski Açık Tarafında
Eski Açık 1: Kapalı Tribün Tarafında
Eski Açık 2: Numaralı Tribün Tarafında
Numaralı: Bireysel
Yeni Açık: Kapalı Tribün Tarafında yer alıp çıkışa yönelebilirler.
http://www.facebook.com/event.php?eid=275980124191
Diye bir etkinlik mevcut, uygulanıp uygulanmayacağını beraber göreceğiz..
Taraftar bu kadar organize tepki gösterebilse şimdi bu maçın soncunu konuşuyor olabilirdik zaten. "Abiler" durun der, herkes durur, abiler yönetime küfreder karaman olur, başkan bunları temizliycem der seçim kazanır, abiler de başkana oy vermiştir zaten. Sonuçta başkan da abiler de kazanır. Alın verin ekonomiye can verin.
Maç mı? Taç olur, korner olur, faul olur, en az iki santra olur
Atılan her gol satılmışlara girsin.
Necip-İsmail-Rıdvan oynasın.
Nobre-Tello-İnceman oynamasın.
Sonuç ? Çok da fifi.
stadı terketme işi uygulanabilitesi çok düşük bir olay...
Beyaz mendil sallasak keşke 90 dakika hiç ses çıkarmadan sadece beyaz mendil...
daha çok ses getirirdi... Ama YD anlamazdı tabi...
aslanmurat * Beşiktaş’ta Ferrari ve kaleci Hakan sakat, İbrahim Kaş’ın cezası sürüyor.
* Beşiktaş’ta teknik direktör Mustafa Denizli rahatsızlığı sebebiyle takımın başında olamayacak.
* Beşiktaş, Gençlerbirliği ile evinde oynadığı son 4 maçı kazandı.
* Gençlerbirliği, Beşiktaş ile oynadığı son 17 lig maçını kazanamadı.
* Beşiktaş, İnönü Stadı’nda oynadığı son 5 resmi maçta 1 galibiyet alabildi.
* Gençlerbirliği deplasmanda oynadığı son 6 maçta 4 puan kazanabildi.
* Beşiktaş’ın son 6 resmi maçının 4’ü 2.5 üstü bitti.
* Gençlerbirliği’nin Ankaraspor hariç son 5 lig maçı 2.5 altı bitti.
via.oley.com
İlk 35 dakka Tabata yardırıyor , Sivok attı 1-0
Bi sikim yapamamış taraftarlar duyduğuma göre, salonda maç oynuyor ben film izliyorum iyi oluyor böyle.
Babamın dediğine göre hala daha takıma tezahürat yapıyorlarmış.
Belliydi böyle olacağı, Liverpool mağlubiyeti zamanında destek olalım ayakları geldiğinde belliydi.
Şampiyon olacağız destek verelim sonra yollarız Demirören'i dediler, şampiyon olduk adamı alkışladılar. O akşam bağıracaklardı, söveceklerdi Demirören'e.
Bu akşam için de beklemiyordum açıkçası herhangi bir "facebook event" i.
4 gol var 4'ün de de Tabata var ..
İlk 2 gol'ün hazırlayıcısı
3.golde verdiği hatalı pası Yusuf kapıp attırdı
Son noktayı da golle koydu ..
YD'ye ve şakşakçılarına girsin bu 4 gol ve 3 puan.
Taraftara da yazıklar olsun. Yarın öbürgün yine ağızları açık kalırsa bi transfer sonrası DÖNEKLİK yapmasınlar.
Güya artık takıma dönenler, ne olursa olsun takımı desteklemeye devam diyenler Tello ile Nihat çıkarken ıslıklara boğdular. Goller ardarda gelince şampiyon olmuş gibi sevindiler. 'Yıldırım Demirören yeter' tezahuratları başka tezaruhatlar tarafından bastırıldı. 15.dk protestosu gördüklerim ve duyduklarıma göre yalan oldu. Tabata ilk kez sekizmilyonavroluk oynadı.
aslanmurat İlk yarı son 20 dakika fena tempo yapmadı Beşiktaş. Beşiktaş'da hala pas yapamama problemi mevcut. Bu problemi nasıl çözecekler bilmiyorum ama Tabata'nın geldiği takım ligin en çok pas yapan takımıydı. Tabata çok pas içinde fena oynamaz, Xavi gibi.
Eh takım yendi mutluyuz.
İyi rastgeldi ve dün akşam maça gitme şansı buldum.
Bu sene çok maçı izlemedim belki ama izlediklerim içindeki en iyi Beşiktaş'tı.Tello ve Nihat hariç takım ortalamanın üzerindeydi diyebiliriz.M.Denizli neyseki tv başında olunca bizim neler çektiğimizi anlayıp ikisini de oyundan aldı.Zaten maç da geldi o hamleyle.
Benim ilgimi çeken ise Gençlerbirliği oldu.Hurşut'un girişiyle beraber dağıttılar Ekrem'in kanadını.Zaten genel olarak hızlı bir takım.Hurşut, Burhan, Mustafa üçlüsünden ikisini alan çok çok büyük iş yapar.Ya da teki de yeter :)
hurşut küçük takım topçusu aynı burhan gibi. gel ankaraya 10 kere 20 metre öteden izle bu arkadaşları anlarsın :d
It looks like you're new here. If you want to take part in the discussions, click one of these buttons!