LobiFilmolog

• Ben şunu seyrettim beğendim, ya da bu filmi seyreden aklımı seveyim diyebilinecek bir konu işte

• Law Abiding Citizen. 8
    İzledim ve gayet de beğendim.Zeki katillerin olduğu filmleri sevenler için güzel bir film

• The Road 7/10
    Olayların başlangıcını anlatmaması ve sonun filmin akışına göre çok basit oluşu haricinde çok beğendiğimi söyleyebilirim. İzlemeyenlere de tavsiye ederim ne kadar ters köşe yapsada izlerken evlat duygusunun ne demek olduğunu ve onun için neler yapabilirsin sorusunu çok güzel yanıtlayan bir film

• Lucky Number Slevin.. tek geçerim..

• moon 9/10.

bilimkurgu gibi bişey. güzel ve değişik bi film. sanat yönü de yüksek o yönden de tatmin eder.

• valla sinemada yahşi batı ve avatarı izledikten sonra dün gece eve geldim "Canım Kardeşim" i izledim...Kendime zarar verecektim az daha o nasıl dram o nasıl kahraman!!!

• The Invention of Lying 7/10
    Yalan diye birşeyin olmadığı bir dünya düşünün.. ve adamın biri yalan söylemeyi keşfediyor..
    komedi filmi ben fazlaca eğlendim, tavsiye ederim..

• İstanbul Hatırası (Köprüyü Geçmek) - Crossing the Bridge: The Sound of Istanbul
    Kesinlikle izlenmeli 10/10

• The Big Lebowski 10\10 izleyin ve gülün :D

• @Emir o filme ben niye gülmedim o zaman. Tamam komik sahneleri yok değildi ama ortalama bir savaş filmine bile daha çok gülüyorum ben :)

• ben izlerken gülmeye şartlanmıştım sanırım abi (:
    baya şişirdiler beni çok güleceksin diye :D

• man on the moon
    http://www.imdb.com/title/tt0125664/

ilginç bir hayat hikayesi ve tabiki ilginç bir film...

• Black
    http://www.imdb.com/title/tt0375611/

İzleyin , izlettirin..

• Sherlock Holmes

http://www.imdb.com/title/tt0988045/

oldukça karanlık bir film ama bulmaca sevenler için biçilmiş kaftan.. 10/8

• http://www.izlesene.com/video/sinema-yavuz-sultan-selim-filmi/1037325

şaka gibi.. Doğuş'ta oynuyor üstelik oscara aday şimdiden

• 88 Minutes izlememiştim onu izledim.
    Al Pacino yine işini iyi yapmış. (bkz: işini iyi yapan erkeklerin çirkin olması kanunu)
    7,5/10
    Bu arada imdb filme 5,9 vermiş ben niye bu kadar beğendim bilmiyorum :) Belki tek oyuncu üzerine kurulu bir film olduğu için öyle düşüktür puanı yani uğraşmamışlar senaryo üzerinde fazlaca muhabbetine girmiş olabilirler.

• Invictus 7.5/10
    Herkesin beğeneceğini sanmıyorum ama ben beğendim.Mandela'yı Morgan Freeman'ın oynaması ayrı bir güzel olmuş.

• Morgan Freeman'ın oynamadığı kaç film var ya :D
    Toplamda en çok para kazanan adam mı ki?

• İmdb notunu pek tınlamayın.
    Top 250'deki filmleri izliyorum bu ara , baya bi tırt film çıktı ..

• Şanslı Slevin'i yeni mi izledin başar :d kadro olarak zaten o filmin üstüne çok az film vardır =)

Jennefier's Body 3/10
    Insomnia 5/10
    American Pie 7 4/10

• ben american pie 7'ye, 15 dakka falan dayanabilmiştim. sıfırın altında 7 veriyorum

• Kabul edin ama "Come again" esprisi çok sağlamdı :)

• The Hurt Locker 9/10
    Severek izlediğim bir film. Tavsiye ederim mutlak izlenmelidir. Oscarada adaydı yanlış hatırlamıyorsam

• İzlenesi Filmler

Back to the Future I-II-III, Godfather I-II-III, Shawshank Redemption, Pulp Fiction, Se7en, Usual Suspects, Memento, The Bridge on the River Kwai, Great Escape, Pappillon, Kill Bill I-II, 12 Monkeys, Eşkiya, Butch Cassidy and Sundance Kidd, Getaway, Crash, Ben-Hur, Heat, Oceans' 11-12-13, Fargo, Bourne Identity, Others, Outsiders, Psycho, Platoon, Pianist, Meditteraneo, Finestra di Fronte, Leon, Silence of the lambs, Goodfellas, Once upon a time America, Closer, Lock Stock and 2 smoking' barrels, Schindler's List, 3 days of the Condor, Fightclub, Amadeus, Scarface, One Flew Over the Cuckoo's Nest, City of God, Kieslowsy's trilogy, Carandiru, The Butterfly Effect

Hepsini tavsiye ediyorum..

• Closer...

• Soysuzlar Çetesini yeni izledim Tarantino'dan beklenen bi final olmuş beğendim hoşuma gitti. 1.30 ile 1.45 arasında tempo çok düşse de sonra iyi toparladılar...

• Law Abiding Citizen 9/10 o 1 puanı da müziklerinden ve temposundan dolayı kırdım. Seyirciyi tam yakalamışken bırakıyor. Ama hikaye mükemmel.

• 2012'yi izlicektim dün, 15. dakikada sızmışım. güzel mi ya? çok olumsuz tepkiler aldım da...

• Görsel efekt dışında hiçbir numarası yok 2012'nin , çok ucuz bi film.

• Sinema da efektler falan belki sonuna kadar dayanabilirsin de pc başında falan hiç çekilmez, zaman kaybı olur.

Tartışmanın bir tarafı olmak istiyormusun? Giriş Üye olmak istiyorum

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to take part in the discussions, click one of these buttons!

Sign In Apply for Membership

Kategoriler

Tartışmanın Tarafları