aslanmurat Görüldüğü üzere sistemin genel yapısı ingilizce, bunu değiştirmek için çeviri yapmak lazım. Ancak genel bir çeviri yapmak düşüncesinden değilim. Kıçımdan element uydurmakta istemiyorum. Ancak gördüğünüz ve şu şekilde olsa güzel olurdu diyeceğiniz ingilizce kelimelerin karşılığını bir zahmet buraya yazınız o şekilde düzeltme çeviri yapalcak.
Örneğin:
Inbox = Gelen Kutusu, birebir çeviri bu şekilde ancak bu bence gerçekten saçma. Onun yerine "Postacı" demek daha yaratıcı geldi. Bu şekilde fikirler gelirse aklınıza lütfen belirtin böylece bize yardımcı olursunuz.
aslanmurat Henüz bir teklif gelmedi o yüzden yavaş yavaş türkçeleştiriyorum, gördüğüm yerleri.
Güzel oldu böyle eline sağlık abi..
aslanmurat saol sertaç gördüğüm yerleri türkçeleştirdim. Devam ederiz yine..
başkan hayırlı olsun tekrar
istek yerini bulamadım sanırım yok
tek istediğim bişey var
"yeni iletiler"
gerisi yalan
aslanmurat Eski Açık
Bilinen hatalar..
-Kayıt olurken Name Unavailable hatası. Sadece üzerinde değişiklik yapıldı düzeltilemedi.
- İngilizce bazı ifadeler mevcut.
-Yorum yaz kısmında Add comment ingilizce ifadesi
-Bazı mesjaları yarıda kesme hatası
aslanmurat Kapali,
Bilinen hatalar..
-video sayfasında oy verme işlemi gerçeklemiyor.
-kaynak ikonları görünmüyor.
-download çalışmıyor.
aslanmurat Yapılacaklar Listesi.. Güncelleme: 2.3.2010
eski açık
- Logo değişecek: ne sikim logo yaptıysak sarı kırmızı bayraklı falan..
- Daha fazla kısayol özellikleri eklenecek. Maçlar hakkında daha fazla bilgiye ulaşılabilecek.
- Linkler için farklı sayfada açma zımbırıtsı eklenecek.
-Tribbun Kapalı'dan Eski açığa bazı bilgiler aktarılacak.
- Favicon eklenecek. (teşekkürler @Nereus)
- Maç hatırlatma sistemi.
- Okunmamış konular listesi
- Cevapla butonu
kapali
aslanmurat Yaptığım bazı değişiklikleri test etmemiştim. attritubes hatası veriyormuş o düzeltildi.
eksik sayılmaz ama favicon yok
Tribbun Kapalı'ya kimler girebiliyor? Biz neden giremiyoruz?
aslanmurat siz neden giremiyorsunuz? Ne çıkıyor karşınıza.. Normalde herkese açık.
girebildim murat abi, bir yanlışlık olmuş..
İnternet explorer la ne zaman girmeye çalışsam, hata ya da yanıt vermiyor tarzı sorunlarla karşılaşıyorum. Mozilla da çatır çatır çalışıyor ama :)
aslanmurat @Rehavi bilmiyorum nasıl bir sorun yaşıyorsun :D ama bildiğin yoldan gel buraya kaybolma..
27.02.10 itibareiyle bazı hatalar giderildi. Şimdi listemekle uğraştırmayın :P
aslanmurat 01.03.2010
Youtube Embed kodu çalışır durumda.
It looks like you're new here. If you want to take part in the discussions, click one of these buttons!