aslanmurat Değerli Romalılar..
Addmanager, depplasman'ın kapatılması derken futbol konuşmanın hayatımızdaki bir boşluğu doldurduğunu farkettiğimizden tekrar buralardayız. Neyse işin tıraş kısmını geçiyorum ve burayı nasıl bir yer haline getirmek istediğimiz anlatmaya başlıyorum.
Öncelikle 2 tane kategori var..
-Lobi: Maçlar haricinde konuşabileceğimiz tüm konuları kapsayacak bölüm burası. Daha fazla bölüme de aslında ihtiyacımız yok amacımız daha aktif bir topluluk oluşturmak. Zaten yazılımı seçerken de buna dikkat ettik.
-Müsabaka: Maç başlığı işin en önemli kısmı sadece dikkat etmenizi istediğimiz şey maç başlığı açarken bu formata dikkat etmeniz.
Format şu şekildedir:
Beşiktaş - Fenerbahçe / TSL / 18.12.2010.
Beşiktaş - Barcelona / ŞL / 18.12.2010.
Başlıkların bu formatta olmasına dikkat edelim.
İçerisinde depplasmandaki gibi kadrolar, maç linkleri ve bir çok görsel, yazısal haberin, yorumların yer almasında hiç bir sakınca yok.
Forum kuralları oldukça basit.
Türkiye Cumhuriyeti'ne ait tüm yasal mevzuat. Cezası mevcut ortamdan uzaklaştırmak.
En bi mühim olaylardan biri de yönetim diye bir şey yok. Şİkayet edilecek bir makam yok. İleti düzeltme işini kimse yapmayacak. Uyarı diye de bir şey yok. Yazdığınız herhangi bir harf ortamdan uzaklaştırılmanıza sebep olabilir.
burayı paylaşabilirmiyiz ?
aslanmurat sevdiklerinizle sadece :D
kaç kişinin olduğunu görebilceğimiz bir yer varmı
aslanmurat şu anda yok :) Ama sor merak ettiğini söylerim ben..
şahıs olarak değil sayı olarak. Bazı saatlerde yoğun olmuyor mesaj attıktan sonra boşuna cevap beklememek için
aslanmurat online kaç kişi olduğunu soruyorsan onu bende göremiyorum abisi..
anlatım bozukluğu :)
bi yolu var..
online olanlar el kaldırsn :D
Bu yazıyı yazan hukuk okuyor olmalı :D
Futbol blogları takipçisi hangi blogları takip etmekte ???
tıkla da gör engin:D ölmezsin:P
hayır şu manada : hangi blogları nasıl takip ediyor... bizim bloglarımızı da etse ya :D
amuna goruh Bülent BAŞGAAAAN :D bizim başkan cvp bekliyorum..
aslanmurat @engin Postacı var oradan mesaj atsana neden boş yere görüntü kirliliği yapıyorsun..
abi sitenin işlevlerini daha tam olarak öğrenemedim...
It looks like you're new here. If you want to take part in the discussions, click one of these buttons!